YSTÄVÄNPÄIVÄETU 13.-15.2023!

Onko parempaa lahjaa kuin elämys yhdessä? Osta lahjaksi liput Solareille – koska ystäväsi on elämyksen arvoinen!

Solar Sound Festival juhlitaan jälleen Seinäjoen OmaSp Stadionilla 11.-12.8. Kahdella lavalla nähdään muun muassa: TiëstoGasellit, Isac Elliot, Viivi, Nebi, Ege Zulu, Ramses II ja Etta.

Lisää suuria artistijulkistuksia tulossa kevään aikana.

 

Ystävänpäiväetu

Maananatina 13.2. alkaa ystävänpäiväetu, jolloin voit ostaa kaksi normaalia lippua edulliseen yhteishintaan,  kaksi kahden päivän lippua hintaan 199€. Etu ei koske VIP- tai DELUXE VIP lippuja. 

Muistathan, että vain kahden päivän lipuilla voi poistua tapahtuma-alueelta päivän aikana ja palata takaisin. Yhden päivän lipuilla sisäänpääsy vain kerran päivän aikana. 

Ystävänpäiväetu on voimassa vain keskiviikkoon 15.2. klo 23.59 saakka, toimi siis nyt ja yllätä ystäväsi parhaalla lahjalla! 

Lue myös nämä

Festaripakka mukana Solar Sound Festivaleilla

Solar Sound Festival on nuorten sekä nuorten aikuisten suosima festivaali. Tapahtumasta löytyvät K18 sekä ikärajattomat festivaalialueet. Ikärajaton festivaalialue mahdollistaa myös alle 18-vuotiaille festarikokemuksen. Festaripakka sekä

KAIKKI LIPUT NYT -10€ ALENNUKSELLA!

Kaikki lipputyypit nyt -10€ alennuksella, tarjous voimassa vain sunnuntaihin 23.4. klo 23.59! Solar Sound Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa.  Etulippuja on myynnissä vain