Info

Solar Sound Festival jälleen 28-29.7.2017 Seinäjoella

Solar Sound Festival

Solar Sound on urbaanin ja elektronisen musiikin nuorekas kaupunkifestivaali Seinäjoella.

Solar Soundin historiaa

2013: 9000 kävijää (kaksipäiväinen)
2014: 12000 kävijää (kaksipäiväinen)
2015: 16000 kävijää (kaksipäiväinen)
2016: 25700 kävijää (kolmipäiväinen)
2017: tavoite 19000 kävijää (kaksipäiväinen)

Tunnelmia aikaisemmilta vuosilta

Solar Sound Festival 2016 After Movie
Solar Sound Festival 2015 After Movie
Solar Sound Festival 2014 After Movie
Solar Sound Festival 2013 Koostevideo

Solar Sound Festival Somessa

Ohjeita festivaalivieraille

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Alle 7-vuotiaat pääsevät Solar Soundiin ilmaiseksi huoltajan seurassa. Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.

Yhteistyökumppani Härmän Liikenne järjestää edulliset kuljetukset Solar Sound Festareille maakunnasta! Kuljetusten tarkat aikataulut ja reitit ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla.

Sisäänkäynnin läheisyydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös narikassa käynti on maksullinen

Löytötavaroita voi kysyä narikasta/infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Seinäjoen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen. Maksuvälineiksi käy myös pankkikortit, Visa sekä Visa Electron.

Festivaalialueella ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta.

Alueella on runsaasti myyntipisteitä sekä K-18 anniskelupisteitä. Nälkäisiä vierailijoita varten paikalla on lisäksi monipuolinen ruokamaailma, josta voi tankata energiaa.

  • Pulloja / tölkkejä / mitään nesteitä. Huom! Myös kaikki avaamattomat pullot kielletty. Tyhjät vesipullot sallitaan (vesipiste alueella).
  • Teräaseita, pesäpallomailoja, kovia esineita tai muita tavaroita, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
  • Lemmikkejä (merkityt opaskoirat sallitaan)
  • Sateenvarjoja
  • Alkoholi/päihteet
  • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä (kännykkäkamerat ja normaalit digikamerat sallittuja sekä järjestelmäkamerat ilman lisäputkia ja jalustoja!)
  • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäyntien yhteydessä on narikkapalvelu, jonne voi jättää ylimääräiset tavarat. Myös narikassa käynti on maksullinen.

Ota yhteyttä meihin

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti