INFO


Solarsoundeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

Solar Sound Festival järjestetään Seinäjoen keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu 10, 60100 Seinäjoki. Seinäjoki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, saavuit sitten mistä päin Suomea hyvänsä.

Tapahtuma-alueen kartta päivittyy vielä lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman porttien aukioloajat tarkentuvat keväällä 2020.

Sisäänkäynnin läheisyydessä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen turvallisesti. Myös narikassa käynti on maksullinen.

Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus.

Lisätietoa rannekkeenvaihdosta tulossa keväällä 2020!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset! Suositusikärajamme on kuitenkin K-13.
Alle 7-vuotiaat pääsevät Solar Soundiin ilmaiseksi huoltajan seurassa.
ÄLÄ TUO NÄITÄ ESINEITÄ FESTIVAALIALUEELLE!
 • Pullot, tölkit ja kaikenlainen neste on kielletty! Tyhjät muoviset vesipullot sallittuja, alueelta löytyy vesipiste.
 • Alkoholi ja päihteet
 • Teräaseet, ja suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Lemmikkejä – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Retkituolit
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja. Puhelimilla kuvaaminen on myös sallittua. Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta.
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäynnin yhteydessä on narikkapalvelu, jonne voi jättää ylimääräiset tavarat turvallisesti säilytykseen. Myös narikassa käynti on maksullinen
Festivaalialueella Suomen Punaisen Ristin ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta.
Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla kaikille turvatarkastuksen. Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.
Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Festivaalialue on helppokulkuista tasaista asvalttikenttää.

Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueella. Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Valitettavasti VIP-lippujen ruokailu ei kuitenkaan kuulu avustajalle maksutta samalla lipulla.

Alueelta löytyy INVA-WC liikkumisrajoitteisille asiakkaille.

SOLAR SOUND RUOKAMAAILMA
Maukas katuruokamaailma täydentää mahtavan festivaalielämyksen, Food Truckit ja perinteiset festaripisteet palvelevat nälkäisiä asiakkaita koko tapahtuman ajan:

Pimp My Fries Food Truck
Ranskalaiset kaahavat festareille! Pidätkö raneista kunnon dipeillä vai mielummin tuhtien täytteiden kanssa? Pimp MyFries tuunaa ranskalaiset juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat! Vasta paistetut ranskalaiset itsetehtyjen vegaanisten kastikkeiden ja lukuisten tuhtien täytevaihtoehtojen, kuten rapean pekonin, grillatun kanan ja vegaanisen beanitin, kanssa. Tule laittamaan ranskikset kuntoon!

Laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia annoksia ja vegaanisia annoksia.

Burgers & PepsiMax Food Truck
Raikkaita juomia ja maukkaita burgereita! Pepsi on nyt enemmänkin kuin virvoitusjuoma! Uuden uusi food truckimme tarjoilee festarivieraille nyt janoon ja suureen nälkään festareiden parhaat artesaani burgerit; Double Cheese Burger, BBQ&Pepsi Bacon Burger sekä maukas Vege Burger ranujen ja dipin kera. Aina tilauksesta tehdyillä burgereillamme jaksaa juhlia!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia sekä vegeannoksia.

The (G)Rilli
Yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kiistatta parhaat festariruoat! The (G)Rilli paistaa tänäkin vuonna onnellisimpien festarijuhlijoiden sapuskat! Mahtavat makkaraperunat, rapsakat muikut sekä kebabit ja kanat talon omissa kastikkeissa, aina aamuvarhaisesta yömyöhään! Ny rillataan!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia. 

Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen.
Maksuvälineiksi käy myös kaikki yleisimmät pankkikortit, kuten Visa sekä Visa Electron.
Löytötavaroita voi kysyä narikasta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan Seinäjoen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.
Seinäjoelta löytyy runsaasti hotelleja sekä leirintäalueita. Solarsoundeilla on oma leirintäalue noin 300 metrin päässä festivaalialueesta. Tsekkaa lisätiedot täältä!

Solarsound ei lopu vaikka festivaalialue hiljeneekin yöksi! Molempina päivinä on vielä tiedossa mahtavat jatkobileet Seinäjoen Viihdemaailma Ilonassa. 

Viihdemaailma Ilona, Seinäjoki
(Kalevankatu 2)

HUOM! Ilmainen sisäänpääsy jatkoille sisältyy VIP-lippuihin.

Emme valitettavasti tällä hetkellä ota vastaan hakemuksia talkootehtäviin.
 • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.
 • Sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

Pin It on Pinterest