Solar Sound Festivalin ensimmäiset artistit julkaistu!

Jo 12. kertaa järjestettävä Solar Sound Festival tuo jälleen kotimaan kärkinimet Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kaksipäiväinen festivaali julkaisee nyt seitsemän ensimmäistä artistia ensi kesälle. Mukana nähdään jälleen maan kovimpiin artisteihin kuuluvia nimiä, kuten Gettomasa, Costi, Haloo Helsinki!, Lauri Haav, Elastinen, TUULI ja Robin Packalen. Asiakkaiden toiveita on kuunneltu ja festivaalin ohjelmaa on koottu asiakaskyselyiden vastausten pohjalta eniten toivottujen artistien perusteella. Tapahtuman ohjelma täydentyy myöhemmin keväällä.

Festivaalia tähdittävät Spotifyn Top-listojen kärkinimet

Spotifyn Top-listoja hallitsevat rap-artistit Gettomasa ja juuri uunituoreen “Coast to Costi”-albumin julkaissut Costi nähdään Solar Sound Festivalin lavalla kesällä 2024. Lisäksi vuonna 2022 Solar Sound Festivalilla yleisöä villinnyt Haloo Helsinki! tekee paluun tapahtumaan. Kotimaisista kärkinimistä festivaalilla nähdään myös uudella “Aino”-albumilla platinaa striimannut Lauri Haav, Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin rap-artisteihin kuuluva Elastinen, itsevarma live-esiintyjä TUULI ja uusimmalla Vain Elämää -kaudellakin hurmannut Robin Packalen. Festivaalin ohjelma täydentyy myöhemmin.

 

“Tämänvuotisilla Solareiden ohjelmistovalinnoilla pyrimme tavoittamaan erityisesti kävijöitä ikäluokassa 18 - 35v. Odotammekin täysi-ikäisten kävijöiden merkittävää kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme herkällä korvalla ja ohjelmisto on koottu pitkälti aikaisempien vuosien kävijöiden toiveiden pohjalta”,

Monivuotinen perinne Seinäjoella saa jatkoa

Perinteeksi muodostunutta Solar Sound Festivalia päästään juhlimaan ensi kesänä jo 12. kertaa. Tänä vuonna tapahtuma keräsi Seinäjoen OmaSp Stadionille tuhansia festivaalijuhlijoita ja tapahtuma oli jälleen menestys. Solar Sound Festivalia kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden pohjalta entistäkin paremmaksi ja myös ensi vuoden tapahtuman odotetaan olevan kävijämenestys.  

 

Kahden päivän Early Bird -liput nyt myynnissä

Kahden päivän Early Bird -liput ensi kesän Solar Sound Festivalille ovat nyt myynnissä. Tapahtumaan myydään sekä ikärajattomia, että K-18 lippuja. Kaikki VIP-liput ovat K-18.


Early Bird -liput (hinnat voimassa 7.12. asti tai niin kauan kuin rajoitettua erää riittää)

Kaksi päivää Early Bird 89,90€

Kaksi päivää VIP Early Bird 139,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP Early Bird 179,90€


Lue myös nämä