Solar Sound Festivaliin yhdeksän uutta artistia – päiväkohtainen ohjelma julki

Urbaanin, pop- ja edm-musiikin kaupunkifestivaali Solar Sound Festival valloittaa Seinäjoen OmaSp Stadionin jälleen elokuussa 11.-12.8.2023. Tapahtuma kiinnitti ohjelmaansa yhdeksän lisävahvistusta; Mikael Gabriel, Petri Nygård, Costi, Mouhous, Fabe, Ahti, Korelon ja Blacflaco. Kahdella lavalla nähdään myös laaja kattaus aiemmin julkaistuja tähtiä; maailmankuulu DJ ja tuottaja Tiësto (NL), Isac Elliot, Gasellit, Etta, Viivi, Nebi, Ege Zulu sekä Ramses II. Myös festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu ja myynnissä ovat kaikki lipputyypit.

 

Ohjelma täydentyy kotimaan kärkinimillä – lisää julkaisuja tulossa

Jo 11. kertaa järjestettävän Solar Sound Festivalin ohjelmaan lisättiin liuta kotimaan kärkiä. Mukana on pitkän ja menestyksekkään uran luonut rap-artisti Mikael Gabriel, tamperelainen rääväsuu Petri Nygård sekä tuoreella “Maailman ympäri” -hitillään striimiennätyksiä rikkonut Costi. Lisäksi artistikattausta vahvistaa ennennäkemätöntä live-energiaa tihkuva Mouhous. Myös nousevia urbaanin musiikin nimiä nähdään lavalla, kun Fabe, Ahti, Korelon ja Blacflaco saapuvat Solar Sound Festivaliin. Kotimaisen artistikattauksen kruunaavat aiemmin julkaistut tähtiartistit; Isac Elliot, Gasellit, Etta, Viivi, Nebi, Ege Zulu sekä Ramses II.

Stadion täyttyy musiikillisen ohjelman lisäksi monipuolisella juoma- ja ruokamaailmalla. Lisää artisteja sekä juoma- ja ruokamyyntipisteet julkaistaan myöhemmin.

 

Grammy-palkittu maailmantähti Tiësto ensimmäistä kertaa Seinäjoelle

Festivaalin pääesiintyjänä nähdään hollantilainen Grammy-palkittu DJ ja tuottaja Tiësto, joka on jo 20 vuoden ajan kuulunut maailman tunnetuimpiin elektronisen musiikin nimiin. Artisti onkin vuosien varrella valloittanut stadionluokan keikkalavoja ympäri maailmaa aina vuoden 2004 Kreikan kesäolympialaisten avajaisista asti. Kaikkien aikojen parhaaksi DJ:ksi Tiësto on valittu mm. elektroniseen musiikkiin erikoistuneen julkaisu Mixmagin äänestyksessä vuonna 2011 sekä maailmanlaajuisesti arvostetun Rolling Stone -lehden äänestyksessä vuonna 2012.

Kansainväliseksi DJ-ikoniksikin tituleeratulla Tiëstolla on yli 8 miljardia striimiä eri alustoilla, yli 36 miljoonaa myytyä levyä, yli 30 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa sekä yli 160 miljoonaa TikTok-katselukertaa. Tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. miljardi striimiä Spotifyssa kerännyt “The Business” sekä Ava Maxin kanssa tehty yhteiskappale “The Motto”.

Suomessa Tiësto on keikkaillut viimeksi Helsingin Weekend Festivalilla vuonna 2016, joten tulevan kesän esiintymistä on odotettu jo kauan. Solar Sound Festivalin lisäksi hollantilais-DJ nähdään tänä kesänä Suomessa myös Turun Aura Festin pääesiintyjänä. Molemmat keikat ovat Tiëston ensimmäisiä esiintymisiä kyseisissä kaupungeissa.Yhden päivän lipulla vain kerran sisään festivaalialueelle

Solar Sound Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Aiempien vuosien käytännöstä poiketen ainoastaan kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin. Kahden päivän rannekkeella on mahdollisuus poistua tapahtuma-alueelta tapahtumapäivän aikana ja palata takaisin useampia kertoja. Festivaalin yhden päivän liput luetaan tapahtuma-alueen portilla ja päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain yhden kerran lipun osoittamana päivänä.

 

Päiväkohtainen ohjelma

PERJANTAI 11.8.

Tiësto (NL)

Gasellit

Mikael Gabriel

Petri Nygård

AHTI

Nebi

Fabe

Ramses II

+ monia muita!LAUANTAI 12.8.

Isac Elliot

Costi

Mouhous

Etta

VIIVI

Blacflaco

Korelon

Ege Zulu

+ monia muita!Lue myös nämä