Solar Sound Festivaliin kahdeksan uutta artistia sekä päiväkohtainen ohjelma julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Festivaali julkaisee nyt kahdeksan uutta artistia; Teflon Brothers, Turisti, Jore & Zpoppa, VJ, KERZA, Mouhous, Spekti ja Pihlaja. Aiemmin ohjelmistoon on julkaistu Gettomasa, Haloo Helsinki!, Costi, Lauri Haav, Elastinen, TUULI ja Robin Packalen. Kaksipäiväisen tapahtuman päiväjako on nyt julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat myynnissä.

Kahdeksan uutta artistia – mukana mm. Turisti ja Teflon Brothers

Solar Sound Festivalilla nähdään perjantaina 9.8. Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Haloo Helsinki!, kotimaisen rap-musiikin pioneeri Elastinen, kovassa nosteessa oleva TUULI, läpimurtoaan tekevä rap-duo Jore & Zpoppa, r’n’b -tähti Pihlaja, energisestä lavashow’staan tunnettu Mouhous sekä pitkän uran tehnyt rap-artisti Spekti.

Lauantaina 10.8. esiintyvät Emma-palkittu rap-artisti Gettomasa, festivaalin toivotuimpiin nimiin kuuluva Costi, kansainvälistä mainetta niittänyt pop-tähti Robin Packalen, Emma-voittaja Lauri Haav, modernin rapin kärkinimi Turisti, suureen suosioon noussut rap-artisti KERZA, kovassa nosteessa oleva tulokasartisti VJ sekä lukuisista hiteistään tunnettu Teflon Brothers. Lisää ohjelmistoa julkaistaan myöhemmin.

Kaikki lipputyypit nyt myynnissä – etuhintaiset liput myynnissä huhtikuun loppuun asti

Solar Sound Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtumaan myydään sekä ikärajattomia, että K-18 lippuja. Kaikki VIP-liput ovat K-18.

Edullisempia ennakkolippuja on myynnissä rajoitettu erä. Hinnat nousevat heti, kun rajoitettu erä myydään loppuun tai viimeistään 1.5.2024. Tapahtuman lipunmyynti on nyt ennätysvauhdissa edellisiin vuosiin nähden, joten edullisempia lippuja riittää vain nopeimmille. 

 

YHDEN PÄIVÄN LIPUT 30.4. asti
Yhden päivän lippu 69,90€ 
Yhden päivä VIP 109,90€  
Yhden päivän DELUXE 139,90€ 
 
KAHDEN PÄIVÄN LIPUT 30.4. asti
Kahden päivän lippu 99,90€
Kahden päivän VIP  149,90€
Kahden päivän Deluxe VIP 179,90€
 
 
YHDEN PÄIVÄN LIPUT 1.5. alkaen
Yhden päivän lippu 79,90€ 
Yhden päivä VIP 119,90€  
Yhden päivän DELUXE 139,90€ 
 
KAHDEN PÄIVÄN LIPUT 1.5. alkaen
Kahden päivän lippu 109,90€
Kahden päivän VIP  179,90€
Kahden päivän Deluxe VIP 219,90€
 
 

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin ensimmäiset artistit julkaistu!

Jo 12. kertaa järjestettävä Solar Sound Festival tuo jälleen kotimaan kärkinimet Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kaksipäiväinen festivaali julkaisee nyt seitsemän ensimmäistä artistia ensi kesälle. Mukana