Maailman parhaaksi DJ:ksi valittu Tiësto Solar Sound Festivalin pääesiintyjäksi!

Kaupunkifestivaali Solar Sound Festival valtaa Seinäjoen OmaSp Stadionin jälleen ensi kesänä 11.-12.8.2023. Jo 11. kertaa järjestettävän festivaalin pääesiintyjäksi on kiinnitetty palkittu hollantilainen DJ ja tuottaja Tiësto, joka on yksi maailman tunnetuimmista EDM-musiikin pioneereista. Lisäksi festivaalille on kiinnitetty laaja kattaus kotimaan ajankohtaisimpia nimiä. Mukana ovat mm. Gasellit, Isac Elliot, Viivi, Nebi, Ege Zulu, Ramses II ja Etta.

 

Tiësto Suomeen seitsemän vuoden tauon jälkeen

Hollantilainen Grammy-palkittu DJ ja tuottaja Tiësto on jo 2000-luvun alusta alkaen kuulunut maailman tunnetuimpiin elektronisen tanssimusiikin kärkinimiin. Tiësto on vuosien varrella valloittanut stadionluokan keikkalavoja ympäri maailmaa aina vuoden 2004 Kreikan kesäolympialaisten avajaisista asti. Kaikkien aikojen parhaaksi DJ:ksi Tiësto on valittu mm. elektroniseen musiikkiin erikoistuneen julkaisu Mixmagin äänestyksessä vuonna 2011 sekä maailmanlaajuisesti arvostetun Rolling Stone -lehden äänestyksessä vuonna 2012. Tiësto on myös ensimmäinen artisti, joka on valittu DJ Magazinen listan ykköspaikalle kolmena peräkkäisenä vuonna.

Kansainväliseksi DJ-ikoniksikin tituleeratulla Tiëstolla on yli 8 miljardia striimiä eri alustoilla, yli 36 miljoonaa myytyä levyä, yli 30 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa sekä yli 160 miljoonaa TikTok-katselukertaa. Tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. lähes miljardi striimiä Spotifyssa kerännyt “The Business”, Ava Maxin kanssa tehty yhteiskappale “The Motto” sekä Dzekon, Premen ja Post Malonen kanssa tehty “Jackie Chan”.

Suomessa Tiësto on keikkaillut viimeksi Helsingin Weekend Festivalilla vuonna 2016, joten ensi kesän esiintymistä on odotettu jo kauan. Seinäjoen Solar Sound Festivalin lisäksi hollantilais-DJ saapuu ensi kesänä Suomeen myös Turun Aura Festin pääesiintyjäksi.

“Koko tuotantotiimimme on erittäin innoissaan kesän 2023 Solar Sound Festivalista jo nyt. Onnistuimme ohjelmaneuvotteluissa erinomaisesti, ja nyt julkaistu Tiësto on taatusti yksi kiinnostavimmista elektronisen musiikin nimistä ensi kesän festivaaleilla”, iloitsee Solar Sound Festivalin promoottori Tommi Mäki.

 

Kahdella esiintymislavalla kotimaan kuunnelluimpia artisteja

Ensi kesän Solar Sound Festivaliin on kiinnitetty maailmantähti Tiëston lisäksi kovia kotimaisia nimiä. Lavalla nähdään mm. lukuisista hiteistään tunnettu underground-rapin suunnannäyttäjä Gasellit sekä juuri neljä Emma-ehdokkuutta saanut rap-artisti Etta. Mukana on myös Suomen kiinnostavimpiin pop-tähtiin kuuluva Isac Elliot, jonka Sexmanen kanssa tehty hitti “Makso mitä makso” on kerännyt jo yli 4 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Lisäksi Oma Sp Stadionin lavalla nähdään mm. Viivi, Nebi, Ege Zulu sekä Ramses II.

Viime kesänä Solar Sound Festival juhli 10-vuotista taivaltaan, ja uudistunut OmaSp Stadion toimi tapahtumapaikkana erinomaisesti. Tapahtuman järjestelyt saivat niin asiakkailta, henkilökunnalta kuin artisteiltakin positiivista palautetta, ja festivaalin toisena päivänä myös päiväkohtainen kävijäennätys rikkoutui.

Ensi kesänä OmaSp Stadionin kenttäalueelle rakennetaan jälleen suuri päälava, jonka lisäksi stadionin kiinteää esiintymislavaa käytetään festivaalin toisena esiintymislavana. Stadion täyttyy tuttuun tapaan kahden lavan ja huippuartistien lisäksi monipuolisella juoma- ja ruokamaailmalla. Lisää artisteja sekä herkulliset juoma- ja ruokamyyntipisteet julkaistaan kevään 2023 aikana.

“Solar Sound Festival on myös ensi kesänä ikärajaton ja tulemme panostamaan viime kesän festiaalin kaltaisesti erittäin paljon laadukkaisiin ruoka- ja juomapalveluihin kaikille asiakkaillemme”, lupaa festivaalin promoottori Tommi Mäki.

 

Festivaalin järjestelyihin muutos – rajoitettu erä kahden päivän lippuja tulossa myyntiin maanantaina

Solar Sound Festivalin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 12.12. klo 9.00. Myyntiin tulevat ensimmäisenä Early bird -liput, jotka ovat erikoishintaisia kahden päivän lippuja. Aiempien vuosien käytännöstä poiketen ainoastaan kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin. Kahden päivän rannekkeella on mahdollisuus poistua tapahtuma-alueelta tapahtumapäivän aikana ja palata takaisin useampia kertoja. Festivaalin yhden päivän liput luetaan tapahtuma-alueen portilla ja päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain yhden kerran lipun osoittamana päivänä.

Kaikkia kahden päivän lippuja on myynnissä erittäin rajoitetusti, joten niitä riittää vain nopeimmille. Tapahtuma odottaa kahden päivän lippujen ja VIP-lippujen tulevan loppuunmyydyksi nopeasti.

“Odotamme festivaalin tulevan nopeasti loppuunmyydyksi. Kokonaiskävijätavoitteemme on täydet kaksi loppuunmyytyä festivaalipäivää, innolla odotamme tulevaa kesää!”, summaa Tommi Mäki.

 

Early bird -liput:

Kaksi päivää: 119,90€ (norm. 129,90€)

Kaksi päivää VIP: 179,90€ (norm. 199,90€)

Kaksi päivää Deluxe VIP: 229,90€ (norm. 259,90€)

 

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin aikataulu julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kuukauden päästä järjestettävän festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja