Kiitos Solar Sound Festival 2023 kävijöille – nähdään kesällä 2024!

Seinäjoen OmaSp-stadionilla juhlittiin 11.-12.8.2023 Solar Sound Festivalia. Jo 11. kertaa järjestetty festivaali keräsi viikonlopun aikana yli 12 000 kävijää oheistapahtumineen. Kiitos kaikille kävijöille! Solar Sound Festival järjestetään jälleen 9.-10.8.2024. Rajoitettu erä Blind Bird -lippuja ensi vuoden tapahtumaan on nyt myynnissä!

Maailmanluokan show’t kruunasivat viikonlopun

Seinäjoen Omasp-stadionilla 11.-12.8.2023 järjestetyn Solar Sound Festivalin pääesiintyjänä nähtiin maailmankuulu hollantilais-dj Tiësto, joka on aiemmin nähty mm. Tomorrowlandin lavalla. Lisäksi lavan valtasi laaja kattaus kotimaan kärkinimiä kuten Ahti, joka oli valmistellut tapahtumalle oman säkeistön, Isac ElliotPetri Nygård, Etta, Mouhous, sekä lauantai illan kruunannut Portion Boys, joiden keikalla lavalla nähtiin muun muassa VIIVI sekä tapahtuman tuotantotiimi. Tapahtuman juontajana toimi jo toista vuotta putkeen seinäjokinen Jere Jääskeläinen.

 

“Mahtava viikonloppu, sää suosi ja paljon upeita esiintymisiä nähtiin, mutta kyllä Tiëston lavashow oli jotain sellaista mitä tullaan muistelemaan varmasti pitkään. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta, ensimmäiset artistikiinnityksetkin ovat jo suunnitteilla!” kommentoi tapahtuman promoottori Tommi Mäki.

Solar Sound Festival järjestetään seuraavan kerran elokuussa 2024

Solar Sound Festivalia kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta entistä paremmaksi, ja tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuoden elokuun alussa 9.-10.8.2024.

Koko ohjelmisto julkaistaan myöhemmin, mutta tapahtuman kahden päivän Blind Bird -liput ovat jo myynnissä. Näitä riittää vain nopeimmille!

Liput:
Blind Bird kaksi päivää normaali lippu 89,90€
Blind Bird kaksi päivää VIP 139,90€
Blind Bird kaksi päivää Deluxe VIP 179,90€

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin VIP-Menu nyt julki!

VIP Menu Perjantai 9.8.2024 Vihersalaatti (M,G) Ranch coleslawsalaatti (L,G) Kalamataoliiveja (M,G) Vihannestikkuja ja sweet-chilimajoneesia (M,G) Pikkelöityä punasipulia (M,G) Vadelmavinaigrettekastiketta (M,G) Pirjon pakarin porkkanasämpylöitä ja levitettä

Solar Sound Festivalin aikataulu julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kuukauden päästä järjestettävän festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja