Kahden päivän VIP-liput sekä lauantain VIP-liput loppuunmyyty!

Lipunmyynti käy nyt kuumana! Kahden päivän VIP-liput sekä lauantain VIP-liput on loppuunmyyty. Myös kahden päivän normaaleista lipuista 90% on jo myyty.
 
Jos vielä haluat lippusi viikonlopun kovimpiin kemuihin, kannattaa toimia NYT! Lisäsimme tänään rajoitetun erän GUEST VIP-lippuja lippukauppaan. GUEST VIP-lipulla pääset VIP-alueelle ja voit nauttia VIP-palveluista. GUEST VIP-lippuihin ei sisälly ruokailu.
 
Suuntaa lippukaupoille heti, ennen kuin liput viedään käsistä! lippu.fi
 
Tänä vuonna Solar Sound Festivalille on tulossa ennätysmäärä kävijöitä, suosittelemme vaihtamaan liput ennakkovaihdossa. Rannekkeiden ennakkovaihto järjestetän Ideaparkissa tapahtumatorilla torstaina 11.8. klo 15-19. Nähdään Ideaparkissa! 

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin VIP-Menu nyt julki!

VIP Menu Perjantai 9.8.2024 Vihersalaatti (M,G) Ranch coleslawsalaatti (L,G) Kalamataoliiveja (M,G) Vihannestikkuja ja sweet-chilimajoneesia (M,G) Pikkelöityä punasipulia (M,G) Vadelmavinaigrettekastiketta (M,G) Pirjon pakarin porkkanasämpylöitä ja levitettä

Solar Sound Festivalin aikataulu julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kuukauden päästä järjestettävän festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja