Kahden päivän VIP-liput sekä lauantain VIP-liput loppuunmyyty!

Lipunmyynti käy nyt kuumana! Kahden päivän VIP-liput sekä lauantain VIP-liput on loppuunmyyty. Myös kahden päivän normaaleista lipuista 90% on jo myyty.
 
Jos vielä haluat lippusi viikonlopun kovimpiin kemuihin, kannattaa toimia NYT! Lisäsimme tänään rajoitetun erän GUEST VIP-lippuja lippukauppaan. GUEST VIP-lipulla pääset VIP-alueelle ja voit nauttia VIP-palveluista. GUEST VIP-lippuihin ei sisälly ruokailu.
 
Suuntaa lippukaupoille heti, ennen kuin liput viedään käsistä! lippu.fi
 
Tänä vuonna Solar Sound Festivalille on tulossa ennätysmäärä kävijöitä, suosittelemme vaihtamaan liput ennakkovaihdossa. Rannekkeiden ennakkovaihto järjestetän Ideaparkissa tapahtumatorilla torstaina 11.8. klo 15-19. Nähdään Ideaparkissa! 

Lue myös nämä

Festaripakka mukana Solar Sound Festivaleilla

Solar Sound Festival on nuorten sekä nuorten aikuisten suosima festivaali. Tapahtumasta löytyvät K18 sekä ikärajattomat festivaalialueet. Ikärajaton festivaalialue mahdollistaa myös alle 18-vuotiaille festarikokemuksen. Festaripakka sekä

KAIKKI LIPUT NYT -10€ ALENNUKSELLA!

Kaikki lipputyypit nyt -10€ alennuksella, tarjous voimassa vain sunnuntaihin 23.4. klo 23.59! Solar Sound Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa.  Etulippuja on myynnissä vain