Festaripakka mukana Solar Sound Festivaleilla

Solar Sound Festival on nuorten sekä nuorten aikuisten suosima festivaali. Tapahtumasta löytyvät K18 sekä ikärajattomat festivaalialueet. Ikärajaton festivaalialue mahdollistaa myös alle 18-vuotiaille festarikokemuksen. Festaripakka sekä Solar Sound Festival jatkavat tiivistä yhteistyötä 2023, kannustamme yhdessä nuoria vastuulliseen juhlimiseen festareilla. 

Festaripakka kannustaa nuoria vastuulliseen juhlimiseen

Seinäjoella toteutetaan ehkäisevän päihdetyön Festaripakka-toimintamallia. Mallin avulla pyritään edistämään vastuullista ja turvallista juhlimista sekä vähentämään ja ennaltaehkäisemään nuorten päihteiden käyttöä. Festaripakassa kaupungin eri toimijat, viranomaiset, järjestöt, paikalliset kaupat, ravintolat ja tapahtumat sekä asukkaat toimivat yhteistyössä. Solar Sound Festival tekee tiivistä yhteistyötä Festaripakan kanssa.

Nuorisotyöntekijät ja Festaripakan vapaaehtoiset jalkautuvat festivaaliviikonloppuna nuorten pariin tapahtuma-alueen läheisyydessä. Vapaaehtoiset ovat paikalla kohtaamassa nuoria ja auttavat tarvittaessa illan aikana esiin tulevissa ongelmatilanteissa. Nuoret voivat tulla kertomaan kuulumisiaan ja juttelemaan vapaaehtoisten kanssa matalalla kynnyksellä.

Solar Sound Festivaaliin jalkautuminen on osa Festaripakka-toimintaa. Vuonna 2022 vapaaehtoiset kohtasivat viikonlopun aikana yli 3 000 nuorta.

Voit lukea Festaripakasta lisää www.seinajoki.fi/festaripakka.

Ilmoittaudu Festaripakka-vapaaehtoiseksi

Festaripakka hakee vapaaehtoisia aikuisia turvaamaan nuorten illanviettoa. Vapaaehtoiset perehdytetään tehtävään ja jalkautuminen tehdään porukoissa, joissa on aina mukana myös nuorisotyön ammattilaisia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: Festaripakka-vapaaehtoiseksi Solar Soundeille 11.-12.8.2023 (lyyti.fi).

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin VIP-Menu nyt julki!

VIP Menu Perjantai 9.8.2024 Vihersalaatti (M,G) Ranch coleslawsalaatti (L,G) Kalamataoliiveja (M,G) Vihannestikkuja ja sweet-chilimajoneesia (M,G) Pikkelöityä punasipulia (M,G) Vadelmavinaigrettekastiketta (M,G) Pirjon pakarin porkkanasämpylöitä ja levitettä

Solar Sound Festivalin aikataulu julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kuukauden päästä järjestettävän festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja