Festaripakka mukana tänäkin vuonna Solar Sound Festivaleilla

Solar Sound Festival on Seinäjoella nuorten ja nuorten aikuisten suosima festivaali. 

Tapahtumasta löytyy ikärajaton ja K18 festivaalialue. Ikärajaton festivaalialue mahdollistaa myös alle 18-vuotiaille festarikokemuksen. Festaripakka sekä Solar Sound Festival jatkavat yhteistyötä 2024. Kannustetaan yhdessä nuoria vastuulliseen juhlimiseen.

Festaripakka kannustaa nuoria vastuulliseen juhlimiseen

Seinäjoella toteutetaan ehkäisevän päihdetyön Festaripakka-toimintamallia. Mallin avulla pyritään edistämään vastuullista ja turvallista juhlimista sekä vähentämään ja ennaltaehkäisemään nuorten päihteiden käyttöä. Festaripakassa kaupungin eri toimijat, viranomaiset, järjestöt, paikalliset kaupat, ravintolat ja tapahtumat sekä asukkaat toimivat yhteistyössä. Solar Sound Festival tekee tiivistä yhteistyötä Festaripakan kanssa.

Nuorisotyöntekijät ja Festaripakan vapaaehtoiset jalkautuvat festivaaliviikonloppuna nuorten pariin tapahtuma-alueen läheisyydessä. Vapaaehtoiset ovat paikalla kohtaamassa nuoria ja auttavat tarvittaessa illan aikana esiin tulevissa ongelmatilanteissa. Nuoret voivat tulla kertomaan kuulumisiaan ja juttelemaan vapaaehtoisten kanssa matalalla kynnyksellä.

Solar Sound Festivaaliin jalkautuminen on osa Festaripakka-toimintaa. Vuonna 2023 vapaaehtoiset kohtasivat viikonlopun aikana yli 5 000 nuorta.

Voit lukea Festaripakasta lisää www.seinajoki.fi/festaripakka.

Ilmoittaudu Festaripakka-vapaaehtoiseksi

Festaripakka hakee vapaaehtoisia aikuisia turvaamaan nuorten illanviettoa. Vapaaehtoiset perehdytetään tehtävään ja jalkautuminen tehdään porukoissa, joissa on aina mukana myös nuorisotyön ammattilaisia. Voit ilmoittautua mukaan tästä:

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin ensimmäiset artistit julkaistu!

Jo 12. kertaa järjestettävä Solar Sound Festival tuo jälleen kotimaan kärkinimet Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kaksipäiväinen festivaali julkaisee nyt seitsemän ensimmäistä artistia ensi kesälle. Mukana