Kiitos kävijöille 2024 – vastaa kävijäkyselyymme ja auta kehittämään tapahtumaamme entistä paremmaksi!

Solar Sound Festivalia vietettiin 9.-10.8.2024 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Kaksipäiväinen urbaanin-, pop- ja rap-musiikin festivaali keräsi viikonlopun aikana yhteensä 13 000 kävijää oheistapahtumineen. Tapahtuma siirtyy uuteen ajankohtaan ja järjestetään seuraavan kerran 25.-26.7.2025.

Solar Sound Festivalin pääesiintyjinä nähtiin tänä kesänä Haloo Helsinki! sekä Gettomasa. Lisäksi lavalla nähtiin laaja kattaus kotimaan kärkiartisteja; TUULILauri HaavRobin PackalenTuristiKERZA & VJElastinenCostiJore & ZpoppaPihlajaMouhousSpekti sekä Teflon Brothers. Molempina päivinä festarikansaa viihdytti myös paikallinen DJ CREAM.

Jo 12. kertaa järjestetty kaksipäiväinen festivaali keräsi väen stadionille molempina päivinä heti porttien avautumisesta ja ensimmäisestä esiintyjästä alkaen. Tunnelma oli käsinkosketeltava – kaikenikäiset asiakkaat nauttivat musiikista, OmaSp Stadionin laajasta juoma- ja ruokamaailmasta, Atria Loungen Deluxe VIP -ruokailusta sekä muista oheispalveluista. Festivaali järjestetään Seinäjoella myös ensi vuonna 25.-26.7.2025.

Autathan meitä kehittämään tapahtumaamme entistä paremmaksi ja vastaat kävijäkyselyymme. Voit jättää kyselyn yhteydessä myös artistitoiveesi tapahtumaan. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme liput Solar Sound Festivalille 2025!

Nähdään ensi vuonna!

Lue myös nämä

Solar Sound Festivalin VIP-Menu nyt julki!

VIP Menu Perjantai 9.8.2024 Vihersalaatti (M,G) Ranch coleslawsalaatti (L,G) Kalamataoliiveja (M,G) Vihannestikkuja ja sweet-chilimajoneesia (M,G) Pikkelöityä punasipulia (M,G) Vadelmavinaigrettekastiketta (M,G) Pirjon pakarin porkkanasämpylöitä ja levitettä

Solar Sound Festivalin aikataulu julki!

Jo 12-vuotista taivaltaan juhlistava Solar Sound Festival tuo jälleen liudan kotimaan kärkinimiä Seinäjoen OmaSp Stadionille 9.-10.8.2024. Kuukauden päästä järjestettävän festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja