UKK

Solar Sound juhlitaan taas Seinäjoella 23.-24.7.2021. Osta lippusi jo nyt ja tuet Solar Soundin tulevaisuutta! Iso käsi jokaiselle lipunostaneelle ja 2020 lipun säilyttäneelle!

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin ensi vuoden aikana.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Solar Soundille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Ensi heinäkuuhun on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme Solar Soundiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Solar Sound järjestetään vasta loppukesästä. Tämän hetken terveysturvallisuuskehitys näyttää hyvältä. Uskomme, että Solarit tulee olemaan mahdollista järjestää täysimääräisenä ja turvallisesti, ja siksi emme voi tässä kohtaa avata lipunpalautus- tai siirto-oikeutta. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Toteutamme tapahtuman vain, jos se on mahdollista vastuullisesti toteuttaa. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, avautuu mahdollisuus siirtää lippu ensi vuodelle tai saada rahat takaisin.

Solar Soundin ohjelmaa julkaistaan myöhemmin, seuraa tilannetta somessa!

Tapahtumassa mukana