Tätä on odotettu! Solar Sound Festival starttaa perjantaina

Solar Sound Festival järjestetään perjantaista alkaen 23.-24.7.2021 uudella festivaalialueella Seinäjoen Kirkkokadulla. Mukana Felix Jaehn, Ofenbach, Antti Tuisku, Teflon Brothers, ABREU, Gasellit, William, SANNI, Elastinen, Gettomasa, Petri Nygård ja Cledos.

Felix Jaehn on saksalainen DJ tuottaja, joka tunnetaan ympäri maailmaa tropical house musiikistaan ja hiteistään kuten Ain’t Nobody (Loves me better), Close Your Eyes, So Close sekä lukuisista hittibiisien remixeistä. Ranskalainen DJ duo Ofenbach on myös niittänyt mainetta kansainvälisellä tasolla. Vuosi 2020 oli Ofenbachille erityisen merkittävä, sillä heidän kappaleensa Head Shoulders Knees & Toes levisi kansainväliseksi hitiksi ja on ylittänyt jo 200 miljoonan streamin rajan.

Kotimaisista esiintyjistä mukana mm. kesän ainoan festivaalikeikkansa Pohjanmaalla Solar Soundeilla vetävä Antti Tuisku, hittialbumin Zen julkaissutta Gasellit-yhtyettä, bailattavia hittejä tykittävä Teflon Brothers sekä suomirapin kovimpia nimiä Elastista, Cledosta ja Gettomasaa.

Solar Sound esiintyjät 2021:
Perjantai 23.7.: FELIX JAEHN, OFENBACH, GASELLIT, SANNI, TEFLON BROTHERS, WILLIAM
Lauantai 24.7.: ANTTI TUISKU, GETTOMASA, ABREU, ELASTINEN, PETRI NYGÅRD, CLEDOS

Liput :
2 pv festariliput 84,90 €, 1 pv (pe / la) 69,90 €.
2 pv VIP-liput 168,90 €, 1 pv VIP-lippu (pe / la) 119,90€. VIP-liput ovat K-18.

TIKETTI | LIPPU.FI

Tehdään yhdessä turvallinen Solar Sound
Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja Solar Sound toteutetaan viranomaisohjeiden mukaisesti. Meille tärkeintä on huolehtia asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Uusi alue mahdollistaa sen, että festarialueella on väljyyttä nauttia festaritunnelmasta ja livemusiikista. Solar Soundilla on Tapahtumateollisuuden myöntämä turvalliset tapahtumat Check! – merkki.
Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia juhlijoita vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. Lue lisää Solar Soundin turvallisuudesta.

Tapahtumassa mukana