Solar Sound 2021

Solar Sound Festival järjestetään
jo yhdeksännen kerran 2022

Seinäjoella vuosittain järjestetty Solar Sound Festival juhlitaan nyt jo kahdeksannen kerran! Tämä festivaali juhlitaan Seinäjoella jälleen 22.-23.7.2022.

“Yhden vuoden tauon jälkeen lähdemme erittäin hyvissä tunnelmissa rakentamaan heinäkuussa 2021 järjestettävää, järjestyksessään kahdeksatta Solar Soundia Seinäjoelle. Ensi kesänä Solar Soundin historiassa käännetään uusi sivu. Festivaalialue siirtyy kokonaisuudessaan Lakeuden puiston puoleiseen päätyyn Kirkkokatua ja alue suunnitellaankin nyt täysin puhtaalta pöydältä uudelleen lukuisine upeine yksityiskohtineen. Vuonna 2021 tullaan näkemään taatusti suurin tekninen tuotanto, mitä Solar Soundin historiassa on nähty. Ohjelmistoon julkaisemme nyt muutaman esiintyjän. Solar Sound Festivalin lauantain päiväliput on myyty loppuun kahdesti peräkkäin vuosina 2017 ja 2018, tapahtuma onkin saavuttanut suuren suosion erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten festivaalina.   -Tommi Mäki, promoottori

OHJELMA

Ensimmäisiä artisteja julkaistaan loppuvuodesta 2021. Festivaalin päiväkohtainen artistijako sekä aikataulu julkaistaan myöhemmin. Lisää ohjelmaa julkaistaan myöhemmin.

Ohjelma

SOLAR SOUNDIN ARVOT

Solarsoundeille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

Tapahtumassa mukana