Solareilla juhlitaan vastuullisesti

Solar Sound Festivaleilla vastuullisuus kiteytyy seuraaviin arvoihin: turvallisuus, paikallisuus sekä reilu some. Vastuullisuus on tekoja. 

Ikärajattomassa Solar Sound Festivalissa asiakkaiden turvallisuus on meille ykkösprioriteetti. Turvallisuudesta huolehditaan ammattitaitoisen festivaalituotannon ja tapahtumaturvallisuuden toimesta. Solar Soundia yhdessä tekemässä ovat niin poliisi, pelastuslaitos kuin Palveluoperaatio Saapas. Solar Soundissa kunnioitetaan asiakkaan turvallisuuden tunnetta: meille on tärkeää niin henkinen kuin fyysinen koskemattomuus sekä se, ettei ketään syrjitä. Solar Soundissa juhlivat kaikki - turvallisesti! 

Solar Sound juhlitaan ylpeästi paikallisesti! Meille Seinäjoki on paras paikka järjestää tapahtumaa ja haluamme pitää sen jatkossakin kotipaikkakuntanamme. Osallistumme alueen kehittämiseen ja teemme yhteistyötä niin kaupungin nuorisotyön kuin urheiluseurojenkin kanssa. Paikallisessa toiminnassa on voimaa ja pohjanmaalaisella asenteella saadaan aikaan mahtavia juttuja! 

Toimimme myös reilun somen puolesta. Sosiaalinen media saattaa luoda usein paineita nuorille ulkonäön, tavoitettavuuden tai varallisuuden kautta. Me haluamme olla mukana tuomassa esiin reilua somea, joka näyttää että somen takana on aina todellisuus, taustatarina ja tekijänoikeudet. Solar Sound ei esitä somessa, joten älä sinäkään! 

Tapahtumassa mukana