TIEDOTE 17.7.2017: Seinäjoen Solar Sound Festival rikkoo päiväkohtaisen kävijäennätyksensä.

Seinäjoella järjestyksessään viidennen kerran 28.-29.7 järjestettävän Solar Sound Festivalin ennakkolipunmyynti on kaksi viikkoa ennen tapahtumaa selkeässä ennätysvauhdissa. Jo nyt on selvää että lauantaina 29.7 rikkoutuu Solar Soundin päiväkohtainen kävijäennätys, joka on viime vuoden festivaalin lauantaipäivältä. Tuolloin SEDU koulutuskeskuksen ympäristössä, Seinäjoen keskusta-alueella järjestettävässä tapahtumassa vieraili yhteensä 8000 kävijää yhden päivän aikana. Tämänvuotisen Solar Soundin kokonaiskävijätavoite on 19 000 kävijää kaupungilla viikonlopun aikana järjestettävine oheistapahtumineen.

Tänä vuonna kaksipäiväisenä järjestettävän tapahtuman kahden päivän VIP-liput myytiin loppuun jo reilu viikko sitten. Kahden päivän normaaleista lipuistakin on jo myytynä noin 70% kokonaiskapasiteetista.

”ohjelma on selkeästi tapahtuman historian tasokkain. Erityisesti ulkomaalaiset tähdet Alan Walker, INNA sekä LMFAO-yhtyeestä tunnettu jenkkiartisti Redfoo ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ympäri Suomen. Solar Soundissa nähdään myös mielenkiintoisia kotimaisten tähtien esiintymisiä: Eksklusiivisen kolmen festivaalikeikan paluukiertueen julkaisseen Pikku G:n kesän viimeinen keikka Solareiden perjantai-illassa sekä Antti Tuiskun kesän ainoa festivaalikeikka Pohjanmaan alueella lauantai-illassa. Tälle vuodelle olemme panostaneet vahvasti myös anniskelualueen sekä VIP-alueen viihtyvyyteen ja esimerkiksi kaikki anniskelualueen vessat ovat luxus wc-tiloja. Myös alueella nähtävä ruokamaailma tulee olemaan erittäin monipuolinen

-Tommi Mäki, promoottori Solar Sound Festival

Pin It on Pinterest