Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Seinäjoen Solar Soundia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.  Kahdeksas Solar Sound Festival oli tarkoitus järjestää 24.-25.7.2020.

Vuodelle 2020 ostettu lippu käy sisäänpääsynänä sellaisenaan myös Solar Soundille 2021. Solar Sound Festival juhlitaan ensi kesänä kaksipäiväisenä Seinäjoella 23.-24.7.2021. Lisätietoa 2021 tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.  

Asiakkaat voivat palauttaa jo ostetun lipun, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta lippu on ostettu. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi. 

Solar Soundin nettisivuilta löytyy vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, osio löytyy täältä: www.solarsound.fi/ukk

Pidot palaa Pohjanmaalle jälleen kesällä 2021!

Solar Soundin perustajana kesä ilman Solareita tuntuu ikävältä. Tässä tilanteessa katseiden suuntaaminen vuoteen 2021 oli kuitenkin paras ratkaisu. Keskitämme koko tuotantotiimimme taidot ja luovuuden siihen, että ensi kesänä Seinäjoella tullaan kokemaan kaikkien aikojen Solar Sound.
-Tommi Mäki, festivaalijohtaja

Pin It on Pinterest