RUOKAMAAILMA


SOLAR SOUND RUOKAMAAILMA
Maukas katuruokamaailma täydentää mahtavan festivaalielämyksen, Food Truckit ja perinteiset festaripisteet palvelevat nälkäisiä asiakkaita koko tapahtuman ajan:

Pimp My Fries Food Truck
Ranskalaiset kaahavat festareille! Pidätkö raneista kunnon dipeillä vai mielummin tuhtien täytteiden kanssa? Pimp MyFries tuunaa ranskalaiset juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat! Vasta paistetut ranskalaiset itsetehtyjen vegaanisten kastikkeiden ja lukuisten tuhtien täytevaihtoehtojen, kuten rapean pekonin, grillatun kanan ja vegaanisen beanitin, kanssa. Tule laittamaan ranskikset kuntoon!

Laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia annoksia ja vegaanisia annoksia.

Burgers & PepsiMax Food Truck
Raikkaita juomia ja maukkaita burgereita! Pepsi on nyt enemmänkin kuin virvoitusjuoma! Uuden uusi food truckimme tarjoilee festarivieraille nyt janoon ja suureen nälkään festareiden parhaat artesaani burgerit; Double Cheese Burger, BBQ&Pepsi Bacon Burger sekä maukas Vege Burger ranujen ja dipin kera. Aina tilauksesta tehdyillä burgereillamme jaksaa juhlia!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia sekä vegeannoksia.

The (G)Rilli
Yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kiistatta parhaat festariruoat! The (G)Rilli paistaa tänäkin vuonna onnellisimpien festarijuhlijoiden sapuskat! Mahtavat makkaraperunat, rapsakat muikut sekä kebabit ja kanat talon omissa kastikkeissa, aina aamuvarhaisesta yömyöhään! Ny rillataan!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Pin It on Pinterest