Seinäjoella kolmen viikon kuluttua, 2.-3.8.2019 järjestyksessään seitsemännen kerran juhlittava Solar Sound tekee festivaalialueeseen muutoksia teknisistä syistä.

 

Tapahtuman päälava sijoitetaan aiemmasta suunnitelmasta poiketen vanhaan paikkaansa Sedu koulutuskeskuksen sisäpiha-alueelle. Festivaaliin tuleva massiivinen esiintymislava ja tekninen tuotanto ylittää Kirkkokadun katualueen teknisen kapasiteetin. Esiintymislava ja siihen liittyvät suuret artistituotannot ovat tarkentuneet kokonaisuudessaan yli 30m leveäksi. Katualueen suuret puut estävät rakenteiden turvallisen sijoittamisen katualueelle.

“Viimeisten viikkojen muutokset eivät ole tietenkään koskaan toivottuja. Solar Sound Festivaliin tuleva esiintymislava ja artistien tuotannot ovat sen verran suuret, että päädyimme tähän ratkaisuun yhteisymmärryksessä eri tahojen ja viranomaisten kanssa. Tällä haluamme varmistaa tuotannon ja tapahtuman parhaan mahdollisen onnistumisen. Kotimaisten artistien tuotannot ovat kasvaneet vuosi vuodelta. On mielenkiintoista huomata, että tänä vuonna Solar Soundiin tulevilla kotimaisilla suosikkiartisteilla on stadionkonsertteja vastaavia lavatuotantoja. Seinäjoella tullaankin näkemään erittäin upeita tuotantoja artisteilta.”  -Tommi Mäki, festivaalijohtaja Solar Sound Festival

Pin It on Pinterest