Ruotsalainen DJ-duo Vigiland Seinäjoen Solar Soundiin! Kaupunkifestivaali kiinnittää kahdeksan uutta artistia


VIGILAND (SWE)
SANNI
NIKKE ANKARA
GASELLIT
MÄKKI
TEFLON BROTHERS
PORTION BOYS + PASI JA ANSSI

Vigiland

Tämä ruotsalainen dj-kaksikko on tunnettu hittibiiseistään “Shots & Squats” (Spotify 121milj. toistoa), “Pong Dance” (Spotify 63 milj. toistoa) sekä “UFO” (Spotify 97 milj. toistoa). Länsinaapurista saapuvan kaksikon keikoilla on taatusti vauhdikas meininki ja musiikkityyliltään koukuttava Melbourne Bounce pitää yleisön liikkeessä.
Vigiland – Pong Dance

https://www.youtube.com/watch?v=YV3XnVcEgZY

SANNI

SANNI on muutaman vuoden aikana kaikille tunnetuksi tullut popartisti niin keikkalavoilta, radiosta, Spotifyn listoilta kuin tv:stäkin. SANNI säveltää ja sanoittaa itse kappaleensa, joista monista on tullut megahittejä kuten kappaleista 2080-luvulla, Että mitähän vittua, Me ei olla enää me ja Vahinko.

SANNI on julkaissut kolme albumia: Sotke mut (2013), Lelu (2015) ja SANNI (2016), joista kaikki ovat olleet menestyksiä. SANNI ollaan nähty myös kahdella tuotantokaudella Vain elämää–ohjelmassa, jossa viimeisimmällä kaudella hänen tulkintansa esimerkiksi kappaleesta ’’Kelpaat kelle vaan’’ on saavuttanut suuren suosion striimaamalla yli platina rajan Spotifyssä. SANNI on palkittu kahdesti myös Emma Gaalassa vuoden naisartistiksi vuosina 2014 ja 2016.

Portion Boys + Pasi ja Anssi

Suomalaisyhtye, bilepoikabändi Portion Boys on noussut verkossa suureen suosioon ja ilahduttanut energisillä ja hulluttelevilla keikoillaan ympäri Suomea. Jo vuodesta 2010 toiminut yhtye on julkaissut muun muassa kappaleet Pumppaa, Lännen nopein mies, Sierralla Nevadaan, Pokemoneja ja Karjala Takas, jotka ovat musiikkivideoillaan saavuttaneet huimia kuuntelu ja katselukertoja niin Spotifyssä kuin Youtubessa. Portion Boys- kokoonpanossa on myös eteläpohjalaista verta.

Teflon Brothers

Kolmen räppärin: Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin yhtye, joka on kahdella albumillaan täynnä hittejä saavuttanut erityisesti bilekansan suuren suosion. Teflon brothers tunnetaan muun muassa menevistä hiteistään Maradona (kesä ’86), ”Pämppää” (mukana Sahamies), ”Ay Ay Ay” (mukana Tango-Teemu), ”Juusto katolle” (mukana Setä Tamu) / ”Posin kautta”, ”Lähiöunelmii” (mukana Mariska) ja ”Hubba Bubba” (mukana Ressu Redford ja HeavyWeight).

Teflon Brothersin kappaleisiin kuuluu omaperäiset ja hauskojakin elementtejä omaavat musiikkivideot, jotka ovat useimmiten itse räppärien käsikirjoittamia ja tuottamia. Nämä herrat laittavat juhlat pystyyn missä ikinä ovatkaan.

Nikke Ankara

Vain muutamassa vuodessa suureen suosioon noussut räppäri puskee hittiä toisen perään. Nikke tunnetaan mm. kappaleista ”Perjantai 13” sekä ”Ettei nyt vaan sattuis mitään”. Jää nähtäväksi saadaanko Seinäjoella elokuussa kuulla jotain ”Spesiaalia”. Nikke Ankaran versiot Vain Elämää ohjelman kappaleista ovat myös saavuttaneet suuren suosion. Rap-artistin viimeisin singlejulkaisu, 16.2 päivänvalon saanut “Rikkinäinen Prinsessa” nousi heti ensimmäisenä päivänä Suomen Spotify Top 50 kärkeen ja löytyy sieltä edelleen yli viikko julkaisun jälkeen. Nikke Ankaran voikin sanoa olevan tämän hetken ehdottomasti suosituimpia kotimaisia artisteja.

Gasellit

Helsinkiläinen rap-yhtye, jonka musiikki on yhdistelmä melodista ja modernia rytmimusiikkia sekä underground-räpin suorapuheisuutta. Yhtye on noussut vauhdilla Suomiräpin kiinnostavimpien nimien joukkoon. Neljäs pitkäsoitto ’Veli’ julkaistiin keväällä 2017 ja se nousi suosiollaan heti Suomen virallisen albumilistan sijalle 3. Gasellit-yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuu muun muassa kappaleet ”Muistanks mä väärin”, Imus, Liimaa ja Älä muista pahalla. Yhtye julkaisee uutta musiikkia alkuvuodesta 2018.
Yhtyeen live-esiintymisiä on kehuttu energisiksi ja bileet on laitettu aina pystyyn niin klubeilla kuin kesän festareillakin.

Pin It on Pinterest