Cheek saapuu Solar Sound Festivalin pääesiintyjäksi elokuussa 2018, juuri ennen uransa päättymistä!


Tulevana elokuuna Solareiden pääesiintyjänä nähdään vihdoinkin Suomen suosituin artisti Cheek, joka esiintyy nyt Solar Soundissa ensimmäistä ja uran lopettamispäätöksen myötä myös viimeistä kertaa. Artisti on ilmoittanut lopettavansa uransa 25.8.2018 loppuunmyytyihin konsertteihin Lahdessa.

“Olemme yrittäneet saada Cheekin mukaan Solar Soundiin ensimmäisestä järjestämisvuodesta (2013) lähtien siinä onnistumatta. Voidaankin sanoa, että nyt eräänlainen ympyrä sulkeutuu kun Cheek saapuu Solareille viimeisenä keikkailukesänään esiintyen festivaalimme viimeisenä artistina lauantaina 4.8. Solar Soundin kaikkien aikojen tasokkain ohjelma on nyt valmis. Odotamme tapahtuman olevan tänä vuonna ennakkoon loppuunmyyty.”, kertoo festivaalin promoottori Tommi Mäki.

 

Hanki lippusi ajoissa

Cheek on myynyt keikkoja loppuun jo vuosien ajan. Uransa lopettamisen vuoksi artistin viimeiset keikat myydään takuuvarmasti loppuun. Hankithan siis oman lippusi Solar Soundiin ajoissa, niin sinä et ole se, jolta meni ohi viimeinen tilaisuus nähdä tämä viihdemaailman jättiläinen!

Hanki liput täältä

 

Pin It on Pinterest