ARTISTIKIINNITYS! Suomen suosituimpien artistien joukkoon nousseen Pyhimyksen ”Neljä vuodenaikaa: Kesä” on ainutlaatuisen konserttikiertueen neljäs ja viimeinen osa. Pitkän linjan räppärin huippusuositut ”Neljä vuodenaikaa” -konsertit ovat keskenään erilaisia, teeman mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia, joita kuvaa parhaiten sana ennennäkemätön.

Kiertue rantautuu elokuussa myös Solar Soundiin!”Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertaisia festarikonsertteja on luvassa”, valottaa Pyhimys.

Oivaltavista ja moniulotteisista lyriikoistaan tunnetun Pyhimyksen ”Tapa poika” oli vuoden 2018 myydyin ja puhutuin albumi. Siltä lohkaistu single ”Jättiläinen” oli yli 10 miljoonalla soitollaan vuoden eniten streamannut kotimainen kappale. Helmikuun Emma Gaalassa peräti neljässä kategoriassa ehdolla olevan artistin suosio on näkynyt myös keikoilla. Kevään 2018 loppuunmyyty 14 kaupungin levynjulkaisukiertue sisälsi mm. kolme peräkkäistä iltaa Tavastia-klubilla.

Syksyllä Pyhimys tähditti tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva ”Mulkut”-versiointi Ellinooran ”Nartut”-biisistä on ollut tähän mennessä kyseisen kauden streamatuin kappale. Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauer-yhtyeen jäsenenä.

Pin It on Pinterest