Kaksi olympiastadionkeikkaa tekevän pop-artistin Pohjanmaan ainoa festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12 000 kävijään ja ennakkohintaiset kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä. Solar Sound järjestetään 24.-25. heinäkuuta 2020.  

Kahdeksannen kerran Seinäjoella järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Solar Sound Festival julkaisee ensimmäiset esiintyjänsä kesälle 2020. Nyt julkaistavat esiintyjät ovat Antti Tuisku, SANNI, Elastinen, Teflon Brothers, ABREU, Petri Nygård, Jubël sekä Kube.  

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoita ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Artistin Pohjanmaan ainoa festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa.  

Solar Soundissa nähdään niinikään vuoden naissolistiksi kahdesti valittu SANNI, joka on yksi tämän hetken kotimaan ehdottomasti suosituimmista naisartisteista. Ensimmäinen ulkomaalainen kiinnitys on ruotsalainen dj-duo Jubël, jonka uusin single On The Beach on saanut hurjasti radiosoittoa Suomen suurimmilla radiokanavilla vuoden 2019 aikana. Jubël tunnetaan myös megahitistä Dancing In The Moonlight.  

Muita nyt julkaistavia artisteja ovat Elastinen, Teflon Brothers, Petri Nygård, Kube sekä ABREU.  

Uusi tapahtuma-alue kasvattaa tuotannon mahdollisuuksia. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään Kirkkokadun festivaalialueella, joka tuo festivaaleille paljon uusia tuotannollisia mahdollisuuksia. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12 000 kävijään ja festivaali tavoitteleekin yli 20 000 kävijää kesällä 2020.    

LIPUT: Ennakkomyynnissä nyt kahden päivän festivaaliliput.
2 päivän festivaalilippu 84,90 €
2 päivän VIP-lippu 168,90 € (VIP-lippu on K-18)

www.tiketti.fi/solarsoundfestival
www.lippu.fi/solarsoundfestival

Pin It on Pinterest