UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. Miten Solar Sound 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Solar Sound 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden tapahtumaan. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Solar Sound -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Solar Soundeille.  
Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 31.7.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/solarsound 
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/solar-sound-festival 

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut. 

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Solar Soundin omassa some-kilpailusta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Solar Soundin omasta somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.  

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin oman somen kautta) esim Loop, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Solar Soundia ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.  

4. Miltä näyttää Solar Sound 2021?

Solar Sound juhlitaan taas Seinäjoella 23.-24.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

5. Mitä teen majoitusvarausten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.   

6. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi. 

***

Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksäriä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta. 

Nyt #yhdessä kriisin yli ja haaveissa ajatukset kohti ensi kesää, luvataan Pohjanmaan buleimmat bailut 2021!  

Pidä huoli ❤

Pin It on Pinterest